No text

Java e filmit turk për herë të gjashtë në Kosovë

E Premte 21 Dhjetor 2012 16:19

Java e filmit turk që organizohet nga shoqata MESK për herë të gjashtë do të mbahet në Kosovë, me c'rast dashamirët e filmit turk do të kenë mundësinë që të njihen nga afër edhe me artisten e mirënjohur, Turkan Soray.

Java e filmit turk këtë vit mbahet nga 24 deri më 28 dhjetori dhe në kuadër të saj shfaqen 5 filma.

Aktorja Soray që njihet edhe si sulltanesha e filmit turk do të merr pjesë në hapjen e javës së filmit turk në Shtëpinë e Kulturës në Prizren, derisa do të promovoj librin e saj në Prizren dhe në Prishtinë.

Programi i filmave:

24.12.2012
“Selvi Boylum Ala Yazmalım”     ora 18.00     Shtëpia e Kulturës Xhemajli Berisha

25.12.2012
“Başka Semtin Çocukları”        ora 19.00     Kino Europa

26.12.2012
“ay lav yu”                ora 19.00     Kino Europa

27.12.2012
“Kara Köpekler Havlarken”        ora 19.00     Kino Europa

28.12.2012
“Faks”                   ora 19.00     Kino Europa 

No text