No text

Thaçi: Asnjë qytetarë i Kosovës nuk ka vdekur në Mekë

E Premte 25 Shtator 2015 10:2

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Hashim Thaçi iu ka shprehu ngushëllime familjarëve që kanë humbur të afërmit e tyre sot në mëngjes gjatë kryerjes së pelegrinazhit për haxh në Mekë dhe Medine.

Thaçi ka shkruar në rrjetin social Twitter se për fat asnjë qytetarë i Kosovës nuk është i vdekur në Mina, vendi ku ndodhi tragjedia mëngjesin e sotëm.

“Një tragjedi i dhimbshme ka ndodhur në haxh këtë vit. Asnjë qytetarë i Kosovës, por iu shprehu ngushëllime më të sinqerta familjeve të viktimave në Mina”, ka shkruar Thaçi në Twitter. 

No text