No text

Nga 1 tetori pagesat për veteranët

E Premte 25 Shtator 2015 13:26

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, ka thënë se pensionet e veteranëve të luftës, pjesëtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, do të fillojnë të qarkullojnë që nga data 1 tetor.

Këtë deklaratë ai e ka bërë gjatë mbledhjes së qeverisë, njofton Klan Kosova, ku po ashtu është marrë vendim që të ndryshohet edhe vendimi paraprak sipas të cilit pensioni për veteranët do të varronte nga 120 deri në 170 euro, varësisht nga mosha.

No text