No text

Qeveria rrit akcizën në gazet e naftës

E Premte 25 Shtator 2015 14:17

Në mbledhjen e Qeverisë, Ministri i Financave Avdullah Hoti ka kërkuar për vendosjen e normës së tatimit të akcizës për gazet e naftës dhe hidrokarburet e tjera.

Kërkesa e Ministrit Hoti ka marrë miratimin e kabinetit qeveritar të kryesuar nga Isa Muastafa, njofton Klan Kosova.

No text