No text

Sot faza e dytë e testit të maturës

E Shtunë 5 Shtator 2015 11:13

Në të gjitha shkollat e vendit sot maturantët do t’i nënshtrohen fazës së dytë të provimit të maturës për afatin e gushtit.

Testit të Maturës në afatin e gushtit i janë nënshtruar 15.650, nxënës, ndërkaq për administrim të suksesshëm të provimit janë angazhuar 203 komisionarë nga MASHT, 162 komisionarë nga DKA, 1140 administrues, 224 mbikëqyrës dhe KQSHM.

Pjesa e parë e provimit është mbajtur më 29 gusht , ndërsa rezultatet pritet të publikohen më 15 shtator. 

No text