No text

Kuvendi të enjten me minus 50 deputetë

E Mërkurë 30 Shtator 2015 10:31

Mbi 50 deputetë të Kuvendit të Kosovës pritet mos të jenë të pranishëm këtë të enjte në seancën plenare, për shkak se mbi 20 prej tyre nga radhët e PDK-së dhe LDK-së janë në udhëtime e zyrtare jashtë shtetit dhe 30 të tjerë ligjvënës të opozitës kanë paralajmëruar bojkotimin e punimeve.

Ndonëse është planifikuar që këtë të enjte (1 tetor) Kuvendi i Kosovës t’i vazhdojë punimet me pikat e mbetura, megjithatë ka gjasa që mungesa e kuorumit të çojë deri te dështimi i seancës, transmeton zeri.info.

Kjo pasi 20 deputetë të PDK-së dhe LDK-së janë nëpër udhëtime zyrtare dhe pas paralajmërimit të opozitës për bojkotim të seancave.

Kryesia ka planifikuar që të enjten të mbahet vazhdimi i seancës, ndërkaq të premten seancë e re. 

No text